dinsdag 2 juni 2015

Tafeltrein

Beste ouders,

ter herinnering.... maandag 8 juni geen school!







Gisteren zijn we in de klas gestart met onze tafeltrein.


Elke maandag en dinsdag mogen de kinderen een "tafeltestje" afleggen. Ze beslissen zelf welke tafel ze willen testen. Deze test omvat 20 oefeningen zowel   x als :   !  Hiervoor krijgen ze 4 minuten. Alle vermenigvuldigingen moeten correct zijn. Bij de delingen mogen de lln maximum 1 fout maken. Indien dit lukt  dan zijn ze voor de tafeltest geslaagd en mogen ze een sticker kleven op hun tafeltrein. Op het eind van de dag worden de testjes in het agenda meegegeven ter inzage.
Doel: 10 stickers verzamelen op de tafeltrein zodat ze op het eind van dit schooljaar een echte tafelkampioen zijn en zo hun tafeldiploma verdienen.


Het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden. In klas zijn we al volop de leerstof aan het herhalen. De kinderen zullen op bingel  herhalingsoefeningen kunnen maken. Deze oefeningen zullen tot 30 juni beschikbaar zijn.


Onze allerlaatste bibliotheekbezoek is gepland op dinsdag 23 juni. Bij mooi weer gaan we ook eventjes de benen losgooien op het speelplein aan Daverlo. Zeker meegeven: rugzakje of plastiek zak.

Indien u nog vragen hebt, onze deur staat altijd open.

Groetjes,
juf Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten